Diensten

Beweegprogramma's

Bewegen is voor iedereen

Met volle overtuiging en aandacht maakt human4active bewegen zinvol voor ieder individu.
Het doel dat we middels bewegen willen bereiken is per persoon verschillend, maar de missie van bewegen is voor iedereen gelijk; "Fit & vitaal blijven"

Beter voorkomen dan genezen

Het klinkt logisch. Maar in de praktijk wordt er meer genezen dan voorkomen. Wij willen u graag helpen om gezond te blijven of te worden. In een kleinschalige omgeving met persoonlijke begeleiding garanderen wij u het gewenste (haalbare) resultaat. In samenwerking met onze Topfysiotherapie praktijk bent u in vertrouwde handen.

Coaching

Coaching bij gezondheidstrajecten

Vanzelfsprekend komt coaching in gezondheidstrajecten tot stand op basis van uw wensen en mogelijkheden. Middelen die we inzetten zijn bijvoorbeeld health check, leefstijlcoaching en training. 

Leefstijlcoaching is een coachingstraject om hulp te bieden bij een gezonde leefstijl, bewustwording, informatie, bewegen en ontspannen, balans in werk en vrije tijd. Ook zaken als voeding, effectiviteit, omgaan met stress of problemen, motivatie, attitude, plannen en verandermodellen kunnen hiervan onderdeel zijn.
 
De fases van leefstijlcoaching zijn: 
  • intake
  • advies gesprek en planning
  • begeleiding en training
  • nazorg

Health Check

Healthchecks doen wij in ons testcentrum in Drunen. U ontvangt hiervan een overzichtelijk verslag met aanbevelingen.op top

Preventief medisch onderzoek wordt uitgevoerd bij u in het bedrijf of in ons onderzoekscentrum. Aan de hand van de onderzoeksresultaten krijgt de medewerker een individuele rapportage met adviezen of zijn of haar gezondheid. Op basis van het PMO is een integraal managementrapportage mogelijk.

Leefstijlcheck VGZ active living Bent u aanvullend verzeker via VGZ, Univé zorg, ZEKUR, IZA, IZZ, UMC dan wordt de leefstijlcheck geheel of deels aan u vergoedt. Door middel van het leefstijlonderzoek krijgt u inzicht in de eigen gezondheid en vitaliteit. U kunt zichzelf aanmelden door onderstaand contactformulier in te vullen of door ons een mail te sturen naar info@human4active.nl. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Move4Fitness

Move4Fitness

Met Move4Fitness train jij in een kleine groep onder begeleiding van een van onze bewegingsagogen. Op een veilige en vertrouwde manier fit worden of blijven. Move4Fitness is voor iedereen.

Coaching4You

Coaching4You

Met Coaching4you ga je in gesprek met een van onze leefstijlcoaches. Samen met jouw coach bespreek je hoe je op een verantwoorde, fijne en vooral leuke manier kunt werken aan een gezonde leefstijl. 

Training4You

Training4You

Met Training4you ga jij samen met één van ons aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Door middel van 1op1 begeleiding op het gebied van voeding, beweging en leefstijl werken we samen aan een gezondere versie van jezelf.

Gym4Peuters

Gym4Peuters

Bij Gym4Peuters kan uw peuter elke donderdag en vrijdag heerlijk balanceren, klauteren, rollen, draaien, springen, mikken, gooien en bewegen op muziek. Ervaren, beleven, leren, plezier en bewegen staan centraal in de les!