Sporten geeft energie!

Personal Training

Personal training, samen werken we aan uw persoonlijke doelstellingen op het gebied van gezondheid en beweging. Of u nou wil afvallen, spiermassa wil opbouwen of simpelweg fit wil worden? Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen een traject aan dat volledig is ingericht om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Door middel van professionele metingen, 1 op 1 trainingen, voortgangsregistratie, evaluatiegesprekken en passende adviezen en coaching omtrent voeding, leefstijl en beweging werken we vanuit een breed perspectief aan uw gezondheid!  

Personal training is voor iedereen! Met onze deskundige visie in de gezondheidszorg, leefstijl, sporten en bewegen bieden we personal training aan in drie verschillende categorieën:  

Gezondheid:  

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk. Lukt het u maar niet om de laatste 5 kilo kwijt te raken, een gezonde leefstijl te ontwikkelen of heeft u moeite met inzicht krijgen in een juiste voedingsconsumptie? in het traject 'gezondheid' ga je samen met onze leefstijlcoach, bewegingsagogen en/of personal trainer werken aan een gezonde(re) leefstijl. Uw manier van leven wordt vanuit een brede kijk onder de loep genomen. Denk aan slaap, beweging, voeding, sport, ontspanning, stress en mindset en gedragsverandering. Door middel van 1 op 1 trainingen en coaching werken we samen aan uw doelstellingen. Het traject wordt afgestemd op waar u behoefte aan heeft.  

Blessurepreventie (of herstel): 

Al langere tijd last van een bepaalde blessure en lukt het u maar niet om op een prettige en comfortabele manier te sporten en fit te blijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze fysiotherapeut/ personal trainer en/of bewegingsagogen werkt u aan uw gezondheid, waarbij we uw blessure ten alle tijden in acht zullen nemen. U leert sporten op een aangepaste manier of juist gefocust op uw blessure, waardoor u toch kan werken aan een gezondere versie van u zelf en wellicht zelfs van uw blessure af kan komen. 

Sportprestatie en performance:  

Heeft u een bepaald doel voor ogen dat u op sportief gebied wilt bereiken? Dan is dit wellicht iets voor u. Denk aan trainen voor een toelatingstest, een marathon of alles wat met sportprestatie te maken heeft. Samen met een van onze bewegingsagogen of personal trainer werkt u op een sport specifieke manier aan datgene wat u wil bereiken. De 1 op 1 trainingen zullen volledig ingericht worden naar de prestaties die u nodig hebt, gecombineerd met de juiste adviezen en coaching betreft bewegen, herstel, voeding en een passend trainingsprogramma.

Duo-personal training:  

Liever samen aan de slag met een vriend, vriendin of goede kennis? Dan is duo-personal training wellicht wat voor u! Duo personal training is een concept waarbij u samen met een bekende aan de slag gaat met onze personal trainer. De training zal bestaan uit leuke uitdagende oefeningen, volledig aangepast op uw niveau. Loopt het niveau van u en uw partner uiteen? Dit is geen enkel probleem. De training wordt aangepast op u persoonlijk, maar toch bent u samen in beweging.  

Alle trainingen en concepten worden aangeboden in pakketten en/of rittenkaarten.  

Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor de mogelijkheden!