Jong geleerd is oud gedaan...

Gym4Peuters

Ervaren, beleven, leren, plezier en bewegen staan centraal in de les!


Elke donderdag- en vrijdagochtend kunnen peuters heerlijk balanceren, klauteren, rollen en draaien, springen, mikken, gooien en bewegen op muziek.

Elke les start en sluit met een bewegingsactiviteit op muziek. De rest van de les zijn de peuters bezig met spelmateriaal waarmee de motorische ontwikkeling gestimuleerd en bevorderd wordt.

Peuters hebben veel bewegingsvrijheid nodig. Het liefst klauteren en springen ze de hele dag! Ze zijn volop in ontwikkeling.

Op deze leeftijd zijn ze de wereld en zichzelf aan het ontdekken. Spelen en in beweging zijn: voor peuters is dat hetzelfde. Ze hebben er plezier in en vinden het leuk om steeds de nieuwe bewegingen te herhalen.

Voor wie
Peutergym is speciaal bedoeld voor alle peuters van 2 tot 4 jaar die lekker willen bewegen. Alle lessen zijn onder begeleiding van een (kinder-)fysiotherapeut.


Kinderen van die leeftijd lopen nog maar net  maar juist dan is het opdoen van veel bewegingservaring erg belangrijk.

Wat gaan ze doen?
De peuters doen spelletjes in de kring, ze spelen met ballen, hoepels, ballonnen en pittenzakjes. Ook gebruiken ze kasten, banken, matten en een klimtoren.

Klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen, en rollen, jouw peuter gaat ’t allemaal doen! Door samen te spelen, leren de peuters rekening te houden met elkaar.

Wij activeren, stimuleren en ondersteunen de peuters waar het nodig is.

Wie helpt jou
Kinderfysiotherapeut Hanneke van den Hout en bewegingsagogen Daphne Endhoven en Merne Muskens begeleiden je peuter bij alle activiteiten en geven ze ondersteunen waar nodig.

Je kunt ze bereiken via 0416 376 575 of stuur een mail naar info@human4active.nl

Wanneer
Jouw peuter kan lekker bewegen op donderdag van 11.15-12.00 uur en op vrijdag van 11.00-11.45 uur.

De lessen zijn in de gymzaal op de Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen.

Kosten

Jouw kind kan 10 keer komen klauteren en springen voor €60,-. Je schaft dus een strippenkaart aan. Dat is handig want mocht het een keertje niet uitkomen voor jou of je zoon/dochter dan komt hij of zij gewoon de week erna weer.

En vindt jouw peuter het leuk? Dan schaf je zo opnieuw een strippenkaart aan.