Jong geleerd is oud gedaan...

Gym4Peuters

Ervaren, beleven, leren, plezier en bewegen staan centraal in de les!


Elke vrijdagochtend kunnen peuters heerlijk balanceren, klauteren, rollen en draaien, springen, mikken, gooien en bewegen op muziek.

Elke les start en sluit met een bewegingsactiviteit op muziek. De rest van de les zijn de peuters bezig met spelmateriaal waarmee de motorische ontwikkeling gestimuleerd en bevorderd wordt.

Peuters hebben veel bewegingsvrijheid nodig. Het liefst klauteren en springen ze de hele dag! Ze zijn volop in ontwikkeling.

Op deze leeftijd zijn ze de wereld en zichzelf aan het ontdekken. Spelen en in beweging zijn: voor peuters is dat hetzelfde. Ze hebben er plezier in en vinden het leuk om steeds de nieuwe bewegingen te herhalen.

Voor wie
Peutergym is speciaal bedoeld voor alle peuters van 2 tot 4 jaar die lekker willen bewegen. Alle lessen zijn onder begeleiding van een (kinder-)fysiotherapeut.


Kinderen van die leeftijd lopen nog maar net  maar juist dan is het opdoen van veel bewegingservaring erg belangrijk.

Wat gaan ze doen?
De peuters doen spelletjes in de kring, ze spelen met ballen, hoepels, ballonnen en pittenzakjes. Ook gebruiken ze kasten, banken, matten en een klimtoren.

Klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen, en rollen, jouw peuter gaat ’t allemaal doen! Door samen te spelen, leren de peuters rekening te houden met elkaar.

Wij activeren, stimuleren en ondersteunen de peuters waar het nodig is.

Wie helpt jou
Kinderfysiotherapeut Hanneke van den Hout en bewegingsagoog Sanne Pulles begeleiden je peuter bij alle activiteiten en geven ze ondersteunen waar nodig.

Je kunt ons telefonisch bereiken via: 0416 376 575 of door een mail te sturen naar: info@human4active.com

Wanneer
Jouw peuter kan lekker bewegen op vrijdag van 11.00-11.45 uur.

De lessen zijn in de gymzaal op de Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen.

Kosten

Bij Gym4peuters maken we gebruik van een maand abonnement. In de schoolvakanties is er geen peutergym, in de maanden juli en augustus wordt er daarom geen betaling gedaan. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Mocht je gebruik willen maken van een proefles of benieuwd zijn naar de kosten? Je kunt ons telefonisch bereiken via: 0416 376 575 of door een mail te sturen naar: info@human4active.com