Wij staan voor je klaar!

Team Human4Active

Human4Active is actief op het gebied van preventie & coaching en werkt nauw samen met deskundige zorgprofessionals. 

Niels Kuijpers

Niels Kuijpers

Fysiotherapeut i.o. / Bewegingsagoog / sportmasseur

Niels is afgestudeerd in 2016 op het MBO sport en Bewegen in Tilburg als bewegingsagoog. Tijdens zijn studie heeft Niels een twee jarige stage bij ons gelopen om zich te ontwikkelen als bewegingsagoog. Na deze studie periode is hij aangesteld als bewegingsagoog van de praktijk.

Als bewegingsagoog werkt Niels voornamelijk met diverse doelgroepen in de praktijk. Ook is Niels inzetbaar om patiënten een op een te begeleiden. 

"Sinds 2016 werk ik bij Human4Active. Ik heb gekozen voor deze branche omdat ik mensen wil begeleiden/ondersteunen tijdens hun revalidatieproces door middel van bewegen. Naast dat ik bewegen als een gezondheidsmiddel zie, ben ik zelf sportief aangelegd en wil ik patiënten stimuleren die dit nodig hebben. Van jongs af aan ben ik dagelijks met sporten bezig omdat ik het leuk vind en zo mijn vitaliteit bevorder qua geest en lichamelijke gezondheid."

Bewegingsagoog/Leefstijlcoach, Begeleider fitnessgroepen

Merne studeerde in 2018 af als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Na een afstudeeronderzoek bij Topfysiotherapie Drunen is ze begonnen als Bewegingsagoog bij Topfysiotherapie Schijndel. Enkele maanden later is ze ook het team in Drunen komen versterken.

"Mijn interesse ligt zowel bij doelgroepen met een blessure of (tijdelijke) fysieke beperking als gedragsverandering. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik mij gericht op Positieve Gezondheid. Niet alleen kijkend naar de blessure maar naar het gehele plaatje van de mens. Ik wil mensen graag in laten zien wat zij wél kunnen. Door mensen andere inzichten te geven zijn ze beter in staat hun doelen te bereiken. De diversiteit in mijn werk spreekt mij erg aan. Mensen begeleiden; stimuleren in beweging; begeleiden van projecten. Door in meerdere lagen binnen de organisatie actief te zijn, helpt dit bij alle werkzaamheden de processen beter te begrijpen."

Merne Muskens

Merne Muskens

Daphne Endhoven

Daphne Endhoven

Bewegingsagoog en begeleider beweeggroepen

Daphne is afgestudeerd in 2020 op het HBO Sportkunde in Eindhoven. In februari 2021 is ze bij ons in de praktijk begonnen als Bewegingsagoog bij Human4Active. Naast het werken bij Human4Active is Daphne bezig met het uitbreiden van haar kennis door de opleiding sport- en massagetherapie te volgen, waar ze eind juni 2022 mee klaar zal zijn.

"Wat is er nou een mooier vak dan mensen kunnen helpen. Samen met mensen een doel opstellen en samen ervoor zorgen dat het doel behaald wordt. Dit vind ik het mooiste aan mijn vak. Zorgen dat mensen door bewegen weer hun dagelijkse dingen kunnen blijven doen of weer kunnen doen. Samen ervoor zorgen dat de pijn minder wordt of het liefste helemaal weggaat."