Wij staan voor je klaar!

Team Human4Active

Human4Active is actief op het gebied van preventie & coaching en werkt nauw samen met deskundige zorgprofessionals. 

Niels Kuijpers

Niels Kuijpers

Fysiotherapeut i.o. / Bewegingsagoog / sportmasseur

Niels is afgestudeerd in 2016 op het MBO sport en Bewegen in Tilburg als bewegingsagoog. Tijdens zijn studie heeft Niels een twee jarige stage bij ons gelopen om zich te ontwikkelen als bewegingsagoog. Na deze studie periode is hij aangesteld als bewegingsagoog van de praktijk.

Als bewegingsagoog werkt Niels voornamelijk met diverse doelgroepen in de praktijk. Ook is Niels inzetbaar om patiënten een op een te begeleiden. 

"Sinds 2016 werk ik bij Human4Active. Ik heb gekozen voor deze branche omdat ik mensen wil begeleiden/ondersteunen tijdens hun revalidatieproces door middel van bewegen. Naast dat ik bewegen als een gezondheidsmiddel zie, ben ik zelf sportief aangelegd en wil ik patiënten stimuleren die dit nodig hebben. Van jongs af aan ben ik dagelijks met sporten bezig omdat ik het leuk vind en zo mijn vitaliteit bevorder qua geest en lichamelijke gezondheid."

Bewegingsagoog en Leefstijlcoach.

Merne studeerde in 2018 af als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Na een afstudeeronderzoek bij Topfysiotherapie Drunen is ze begonnen als Bewegingsagoog bij Topfysiotherapie Schijndel. Enkele maanden later is ze ook het team in Drunen komen versterken.

"Mijn interesse ligt zowel bij doelgroepen met een blessure of (tijdelijke) fysieke beperking als gedragsverandering. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik mij gericht op Positieve Gezondheid. Niet alleen kijkend naar de blessure maar naar het gehele plaatje van de mens. Ik wil mensen graag in laten zien wat zij wél kunnen. Door mensen andere inzichten te geven zijn ze beter in staat hun doelen te bereiken. De diversiteit in mijn werk spreekt mij erg aan. Mensen begeleiden; stimuleren in beweging; begeleiden van projecten. Door in meerdere lagen binnen de organisatie actief te zijn, helpt dit bij alle werkzaamheden de processen beter te begrijpen."

Merne Muskens

Merne Muskens

Sanne Pulles

Sanne Pulles

Bewegingsagoog en Leefstijlcoach.

Sanne studeerde in 2023 af als Sportkundige aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Na haar afstudeerstage bij Human4active is ze blijven werken als bewegingsagoog en leefstijlcoach bij Human4active. 

 

“Mensen begeleiden om de positieve gezondheid te verbeteren geeft mij energie. Dat is ook de reden waarom ik voor dit beroep heb gekozen. De diverse doelgroepen en de verschillende werkzaamheden spreken mij erg aan in mijn werk, het begeleiden in de fitness en de coaching gericht op leefstijl. Ik vind het fijn dat ik de stok achter de deur kan zijn van iemand om gedragsverandering mogelijk te maken.