Bewegen is goed voor iedereen

Move4Fitness

Het gaat om jouw gezondheid. Jij voelt je fitter, blijft beter op gewicht en je voelt je minder snel moe.

Heb jij moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat je herstellende bent van een ziekte of een operatie? Of heb jij een chronische aandoening zoals rug-, hart-, vaat- of longklachten, obesitas, diabetes of COPD?

Dan is Move4Fitness misschien wat voor jou. Bij ons sport jij op een actieve, verantwoorde manier in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsagoog.

Move4Fitness is er voor alle leeftijden.

Bij Human4Active train je onder begeleiding van bewegingsagogen met maximaal vijf personen in een groepje. Zo krijg jij alle aandacht die je nodig hebt!

Als eerst hebben we samen met jou een kennismakingsgesprek. Na de intake, die uit verschillende lichamelijke testen bestaat, stellen we een bewegingsplan op dat we richten op jouw persoonlijke doelen en we kijken wat je lichamelijk aan kan. Daarna plannen we een tussen-evaluatie. Tijdens deze evaluatie kijken we of we samen op de goede weg zijn.

Tijdens de trainingen maak je gebruik van specifieke apparatuur in overleg met de bewegingsagoog. Daarnaast ga je ook losse fitness oefeningen doen om de coördinatie, kracht, stabiliteit, balans en conditie van je spieren aan te spreken en te trainen.

Alle spiergroepen komen aanbod om aan je algehele gezondheid te werken. Je traint om weer volop te kunnen genieten van je hobby’s, sport en/of werk.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Human4Active:

E-mail: info@human4active.com
Tel: 0416 376 575

Virtuagym

Doordat wij werken met Virtuagym (online fitness platform) kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Virtuagym is laagdrempelig te besturen. Dit kan via een app die te downloaden is zowel voor Android als voor Apple. Tevens kun je met Virtuagym je eigen schema/oefeningen in zien. Deze kunnen thuis ook uitgevoerd worden. Op deze manier blijven wij als trainers ook op afstand in contact met jou.

Demo Virtuagym

Demo Virtuagym

Abonnementen