Sporten geeft energie!

Training4You

Je traint 1-op-1 voor €60,- per keer (incl. BTW), een uur lang. Het kan zo vaak als je wilt en je kunt zelf kiezen op welke locatie je de training wilt volgen.

Deze trainingen zijn voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wat doet een Bewegingsagoog?
Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren. Het is daarom van belang om te gaan kijken wat voor jou werkt, op dat moment, met jouw specifieke doel. Hier komt de kennis en ervaring van een bewegingsagoog kijken. We nodigen je uit voor een intakegesprek waarin je kennis maakt en je doel bespreekt.

- Een bewegingsagoog geeft je uitleg over training en rust
- Een bewegingsagoog maakt een trainingsschema op maat, speciaal voor jou (met jouw doel)

Verander de kijk op training en rust voor de rest van je leven!

Wat is je doel
Zoals er verschillende mensen zijn met verschillende voorkeuren, zijn er ook verschillende doelen. De één wilt afvallen, de ander wilt in spiermassa aankomen of aan de conditie werken. Vraag jezelf van te voren goed af wat je doel is en bespreek dit goed. Je bereikt immers sneller je doel als je weet wat je doel is!

Meer dan een coach
Wij kunnen je vaak ook helpen met blessures en je mobiliteit. Dit is een belangrijk onderdeel, vooral als je weet dat bijna iedereen wel een klacht of pijntje heeft. Daarnaast zijn wij niet alleen een coach maar ook een vertrouwenspersoon en een bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt.

Rust en ontspanning
Rust en ontspanning zijn erg belangrijk. In rust herstellen je spieren namelijk en vindt er spiergroei plaats (super-compensatie). Dit houdt kort gezegd in dat je lichaam zich sterker maakt voor de volgende keer. Wij geven je tips  op het gebied van ontspanning, zoals het nut van wandelen, het lezen van een boek of ontspanningsoefeningen.