Vind jouw balans met hulp van ons

PuurFit

PuurFit  is een coaching traject waarbij je hulp krijgt bij het verbeteren van je leefstijl en waarbij je bewustwording over gezond leven vergroot wordt.

Bewegen en ontspannen, een betere balans tussen je werk en vrije tijd vinden, zijn belangrijke onderwerpen waarover je bij ons terecht kunt. Ook zaken als voeding, omgaan met stress of problemen, motivatie, houding/gedrag, plannen en aanpassingen bespreken we met je.

Voeding
Wij berekenen exact wat je op een dag verbrandt en wat je gemiddelde calorie inname is. Aan de hand van je doel stellen wij een op maat gemaakt voedingsschema voor je op. Dit werkt goed omdat je precies weet wat je wel en niet kan eten op een dag. Uiteraard is het aan jou om dit schema ook na te leven. 

Mindset
Nog een ander belangrijk onderdeel bij het behalen van je doel is mindset. Met de juiste instelling en innerlijke balans zal je je doel namelijk sneller bereiken. Wij geven je tips en trucs om je doel te bereiken en om door te gaan waar het moeilijk wordt. Het is dan aan jezelf om er ook echt iets mee te doen.

We geven de juiste informatie over de onderwerpen waarmee jij bezig bent en die voor jouw gezonde leefstijl van belang zijn.

De fases van leefstijl coaching zijn:
* intake
* advies gesprek en planning
* begeleiding en training
* nazorg